Vandaag geopend van 08.30 tot 21.00

Tandarts Behandelingen

Bel mij terug

Telefoonnummer*
 

Bij iedere behandeling staan u en uw mondgezondheid voorop. Door middel van open communicatie, persoonlijke aandacht en de laatste technieken zorgen wij voor een prettige behandeling en een stralende lach. U kunt in onze moderne praktijk in Gorinchem Oost voor verschillende behandelingen terecht.

Algemene tandheelkunde 

Om eventuele gebitsproblemen te voorkomen is het belangrijk dat u, tenzij anders afgesproken met uw tandarts, twee maal per jaar langskomt voor een periodieke controle. Tijdens deze controle wordt de mondgezondheid gecontroleerd en een eventuele vervolgbehandeling ingepland. Meer over algemene tandheelkunde.

Mondhygiëne

Om gebitsproblemen te voorkomen is een goede mondhygiëne essentieel. Wij adviseren u minimaal twee maal daags uw tanden te poetsen en eens per half jaar de tandarts te bezoeken. Zo voorkomt u tandsteen, gaatjes en tandvleesproblemen. Meer informatie over mondhygiëne bij Idente Mondzorg Gorinchem vindt u op de pagina mondhygiëne.

Cosmetische tandheelkunde

Cosmetische tandheelkunde biedt de oplossing wanneer u niet tevreden bent over de stand, kleur of vorm van uw tanden. Met behulp van kronen, bruggen, bleken, witte vullingen en facings kan een stralende lach gerealiseerd worden. Meer over cosmetische tandheelkunde.

Implantologie

Wanneer u een tand of kies mist kunt u bij Idente Mondzorg Gorinchem een implantaat laten zetten. Een implantaat is een kunstwortel die de missende wortel vervangt waarop vervolgens een prothese zoals een brug of kroon wordt geplaatst. Meer over implantologie.

Kronen en bruggen 

Kronen en bruggen bieden de oplossing wanneer u één of meerdere tanden of kiezen mist. Kronen en bruggen geven uw gebit zijn oorspronkelijke vorm en functie weer terug. Bij Idente Mondzorg Gorinchem is uw kroon of brug op afspraak dezelfde dag al klaar zodat u niet twee weken met een noodkroon hoeft rond te lopen. Meer over kronen en bruggen.

Klikgebit

Een klikgebit is een kunstgebit dat u vastklikt op tandimplantaten en heeft als voordeel dat het er eruit ziet als en de functie heeft van uw oorspronkelijke tanden en kiezen. Bovendien zal een klikgebit niet los gaan zitten zoals veel gebitsprotheses. Meer over klikgebit.

Angstbehandeling

Idente is gespecialiseerd in het behandelen van angstige kinderen en volwassenen. Tijdens een angstbehandeling richten wij ons naast de gezondheid van uw gebit ook op het wegnemen en overwinnen van uw angst. Dit doen wij onder andere door middel van gespecialiseerde behandelingen, persoonlijke aandacht en duidelijke communicatie. Meer over angstbehandelingen.

Narcose behandeling

Wanneer u erg angstig bent en de noodzakelijke tandheelkundig behandelingen niet durft te ondergaan is het mogelijk om te kiezen voor een behandeling onder lichte narcose. Met een narcose behandeling bent u in een keer klaar, merkt u niets van de behandeling en heeft u toch een gezond gebit. Meer over narcose behandeling.

Tanden bleken

Voor tanden bleken kunt u ook bij Idente terecht. Voorafgaand aan de bleekbehandeling wordt u door de tandarts en/of tandartsassistente uitgebreid voorbereid op de behandeling. Kijk voor meer informatie op de pagina tanden bleken.

Witte vullingen

Witte vullingen zijn een mooie manier om beschadigde tanden en/of kiezen permanent op te vullen. Meer informatie over witte vullingen.

Thuisconsult

Met behulp van Idente live is het mogelijk om via de webcam vragen over uw gebit te stellen. Met een speciale camera kan uw tandarts een specifiek probleem in uw mond beoordelen en passend advies bieden. Meer over thuis consult.

Spoedtandarts

Binnen onze openingstijden voert de tandarts spoedbehandelingen uit. Bij een uitgeslagen tand, ernstige bloedingen, acute pijn of andere zware pijnklachten die direct een behandeling nodig hebben, kunt u contact opnemen met onze praktijk. Meer informatie over de spoedtandarts.

Tandarts voor ouderen

Als u ouder wordt veranderen ook uw eet- en drinkgewoontes. Daarom is het belangrijk dat u de verzorging van uw gebit hier ook op aanpast. Een periodiek bezoek aan de tandarts mag bijvoorbeeld niet ontbreken, ook als u een kunst- of klikgebit heeft. Onze tandheelkundig specialisten adviseren u graag over de beste verzorging passend bij uw gebit. Lees meer over de tandarts voor ouderen.

Terug