Esthetische tandheelkunde

Bel mij terug

Telefoonnummer*
 

Wanneer u niet tevreden bent met de stand of kleur van uw tanden biedt esthetische tandheelkunde een oplossing. Uw lach wordt geharmoniseerd met een verbeterde stand, kleur en vorm van uw tanden. Wij noemen dat digitale smile design. Met de hypermoderne digitale technieken is het mogelijk om uw gebit helemaal naar wens te maken en is een mooie lach binnen handbereik.

  • Tandarts met persoonlijke benadering.
  • Al uw wensen in acht nemend.
  • Moderne technieken voor optimaal resultaat.

Voor meer informatie over esthetische tandheelkunde neemt u contact op met onze tandartspraktijk.

Maak een afspraak            Bel mij terug            Nieuwe patiënt

Wat is digital smile design?

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Is het u opgevallen dat sommige mensen minder lachen, of hun hand voor hun mond houden of wegkijken als ze lachen. Dat kan te maken hebben met het feit dat ze hun tanden niet mooi vinden. Verkleurde of scheve tanden wordt vaak genoemd als oorzaak. Mensen die vinden dat ze een mooi gebit hebben lachen vaker breeduit en voelen zich gelukkiger. Esthetische tandheelkunde is de oplossing om weer een mooi gebit te krijgen.

Digital smile design is het alomvattende woord dat er op gericht is uw lach in harmonie te brengen met de vorm, kleur en stand van uw tanden. Met digital smile design kunnen wij via foto en video van te voren laten zien hoe uw tanden kunnen worden rechtgezet of verkleurde tanden kunnen worden behandeld. U kunt daarna beslissen of u de behandeling wilt laten uitvoeren.

Tanden bleken

Bij het ouder worden of door invloeden zoals koffie, thee, roken en medicijnen kunnen uw tanden verkleuren. Bleken kan in veel gevallen dan een goede oplossing bieden. Omdat ieder gebit uniek is vraagt esthetische tandheelkunde om een persoonlijke benadering. Bleken blijft een tandheelkundige behandeling waarbij kennis van het gebit belangrijk is om vast te stellen of u in aanmerking komt en om te voorkomen dat u blijvende schade aanricht.

Bij Idente Mondzorg Gorinchem wordt uitsluitend gebruik gemaakt van geavanceerde bleekmethodes. Met jarenlange ervaring kunt u bij ons uw gebit veilig en deskundig laten bleken. Maak een afspraak om te bepalen wat Idente voor u kan betekenen. Kijk voor meer informatie over bleken en esthetische tandheelkunde bij Idente Mondzorg Gorinchem op de pagina tanden bleken.

Maak een afspraak

Facings

Met facings, ook wel bekend als veneers, kan de vorm of kleur van een tand worden gewijzigd. Het vulmateriaal in de vorm van een laagje tandkleurig vulmateriaal van composiet of een schildje van porselein zal door uw tandarts op de tand worden geplakt. Daarmee kan een afgebroken hoekje worden gerepareerd, een verkleuring of scheve tand worden verborgen of een spleetje worden opgevuld.

Een facing voelt volledig aan als een eigen tand waarmee u alles kunt eten en geen extra onderhoud nodig is. Overweegt u een facing? Idente zal samen met u kijken of uw gebit in aanmerking komt en wat uw gewenste resultaat is.

Idente zorg er voor dat met tand facings uw gebit weer in balans wordt gebracht. U ziet er weer verzorgd uit, zonder dat het onnatuurlijk oogt. Meer weten over esthetische tandheelkunde? Kijk dan op de pagina facings of neem contact met ons op.

Maak een afspraak

Kronen en bruggen

Zijn er tanden of kiezen uitgevallen of is er een stuk van uw tand afgebroken en wilt u de gaten in uw gebit opvullen? Dan is een kroon of brug de oplossing om weer te genieten van een stralende glimlach. Een kroon is een kapje dat eruitziet als een tand. Deze plaatst de tandarts over een beschadigde tand heen of  - bij een ontbrekend gebitselement - op een implantaat dat hij in uw kaak vastzet. Zo ziet niemand dat uw tand ontbreekt of beschadigd is.

Een brug heeft dezelfde functie, maar hiermee kunt u meerdere tanden of kiezen vervangen. De tandarts bevestigt de brug aan de tanden of kiezen die naast het ontbrekende gebitselement liggen. Maak een afspraak met onze tandarts voor esthetische tandheelkunde en u krijgt in no time weer een prachtig gebit.

Maak een afspraak

Adres

Idente Mondzorg Gorinchem
Haydnstraat 14
4207 DB Gorinchem
0183 622 530
Buiten onze reguliere openingstijden kunt u
bellen met het algemene spoednummer:
0900-8602

Openingstijden

  • Maandag: 08:30 - 21:00
  • Dinsdag: 08:30 - 21:00
  • Woensdag: 08:30 - 21:00
  • Donderdag: 08:30 - 21:00
  • Vrijdag: 08:30 - 21:00
  • Weekend Op afspraak

Maak een afspraak

Meer informatie over esthetische tandheelkunde of vragen over facings, kronen, bruggen of tanden bleken? Bel met onze praktijk en we helpen u graag verder. Bent u al patiënt bij ons en wilt u een afspraak maken? Klik dan op onderstaande button.

Maak een afspraak            Bel mij terug            Nieuwe patiënt

Terug