Vandaag geopend van 08.00 tot 17.00

Esthetische tandheelkunde

Bel mij terug

Telefoonnummer*
 

Wanneer u niet tevreden bent met de stand of kleur van uw tanden biedt esthetische tandheelkunde een oplossing. Uw lach wordt geharmoniseerd met een verbeterde stand, kleur en vorm van uw tanden. Wij noemen dat digitale smile design. Met de hypermoderne digitale technieken is het mogelijk om uw gebit helemaal naar wens te maken en is een mooie lach binnen handbereik.

  • Persoonlijke benadering.
  • Al uw wensen in acht nemend.
  • Moderne technieken voor optimaal resultaat.

Maak een afspraak

Wat is digitale smile design?

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Is het u opgevallen dat sommige mensen minder lachen, of hun hand voor hun mond houden of wegkijken als ze lachen. Dat kan te maken hebben met het feit dat ze hun tanden niet mooi vinden. Verkleurde of scheve tanden wordt vaak genoemd als oorzaak. Mensen die vinden dat ze een mooi gebit hebben lachen vaker breeduit en voelen zich gelukkiger.

Digitale smile design is het alomvattende woord dat er op gericht is uw lach in harmonie te brengen met de vorm, kleur en stand van uw tanden. Met digitale smile design kunnen wij via foto en video van te voren laten zien hoe uw tanden kunnen worden rechtgezet of verkleurde tanden kunnen worden behandeld. U kunt daarna beslissen of u de behandeling wilt laten uitvoeren.

Tanden bleken

Bij het ouder worden of door invloeden zoals koffie, thee, roken en medicijnen kunnen uw tanden verkleuren. Bleken kan ik veel gevallen dan een goede oplossing bieden. Omdat ieder gebit uniek is vraagt het om een persoonlijke benadering. Bleken blijft een tandheelkundige behandeling waarbij kennis van het gebit belangrijk is om vast te stellen of u in aanmerking komt en om te voorkomen dat u blijvende schade aanricht.

Bij Idente Mondzorg Gorinchem wordt uitsluitend gebruik gemaakt van geavanceerde bleekmethodes. Met jarenlange ervaring kunt u bij ons uw gebit veilig en deskundig laten bleken. Maak een afspraak om te bepalen wat Idente voor u kan betekenen. Kijk voor meer informatie over bleken bij Idente Mondzorg Gorinchem op de pagina tanden bleken.

Maak een afspraak

Facings

Met facings, ook wel bekend als veneers, kan de vorm of kleur van een tand worden gewijzigd. Het vulmateriaal in de vorm van een laagje tandkleurig vulmateriaal van composiet of een schildje van porselein zal door uw tandarts op de tand worden geplakt. Daarmee kan een afgebroken hoekje worden gerepareerd, een verkleuring of scheve tand worden verborgen of een spleetje worden opgevuld.

Een facing voelt volledig aan als een eigen tand waarmee u alles kunt eten en geen extra onderhoud nodig is. Overweegt u een facing? Idente zal samen met u kijken of uw gebit in aanmerking komt en wat uw gewenste resultaat is.

Idente zorg er voor dat met tand facings uw gebit weer in balans wordt gebracht. U ziet er weer verzorgd uit, zonder dat het onnatuurlijk oogt. Meer weten? Kijk dan op de pagina facings of neem contact met ons op.

Witte vullingen

Bij Idente worden witte vullingen van kunststof alleen toegepast op de voortanden. Voor het vullen van kiezen maken wij gebruik van het veel sterkere en slijtvaste porselein. Meer informatie over witte vullingen.

Maak een afspraak

Adres

Idente Mondzorg Gorinchem
Haydnstraat 14
4207 DB Gorinchem
0183 622 530
Buiten onze reguliere openingstijden kunt u
bellen met het algemene spoednummer: 0900-1515

Openingstijden

  • Maandag: 08:00 - 20:30
  • Dinsdag: 08:00 - 17:00
  • Woensdag: 08:00 - 17:00
  • Donderdag: 08:00 - 20:30
  • Vrijdag: 08:00 - 17:00

Maak een afspraak

Bent u al patiënt bij ons en wilt u een afspraak maken. Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. Verplichten velden aangeduid met *

Terug