Vandaag geopend van 08.00 tot 17.00

Team Idente Mondzorg Gorinchem

Bel mij terug

Telefoonnummer*
 

Het team van Idente Mondzorg Gorinchem bestaat uit verschillende ervaren en betrokken tandheelkundig specialisten. Het team wordt geleid door V.D. Guicherit. Samen met zijn team voert hij algemene en specialistische behandelingen uit, waaronder cosmetische tandheelkunde en implantologie. Naast tandheelkundige behandelingen adviseren we u ook graag over preventie en mondhygiëne.

Maak kennis met onze specialisten

Het team van Idente Mondzorg Gorinchem bestaat uit één tandarts en meerdere tandartsassistentes en baliemedewerksters. Tandarts V.D. Guicherit is de specialist die alle behandelingen uitvoert, zijn tandheelkundige specialisatie is implantologie. De tandarts wordt bijgestaan door een team van professionele assistentes en baliemedewerksters.

tandarts Guicherittandartsassistentes Idente Mondzorg Gorichem

tandartsassistente

Tandartsassistente Idente Mondzorg Gorinchem

Specialisaties

Tandartspraktijk Idente Mondzorg Gorinchem is een moderne tandartspraktijk voor het hele gezin. Naast alle reguliere tandheelkundige behandelingen voeren wij ook specialistische behandelingen uit. Tandarts Guicherit is gespecialiseerd in implantologie, maar heeft ook veel ervaring in het behandelen van angstige patiënten en behandelingen onder narcose. Hier vindt u meer informatie over onze behandelingen.

Contact opnemen met Idente Mondzorg Gorinchem

Heeft u vragen of wilt u graag persoonlijk kennismaken met het team van Idente? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem contact op via telefoonnummer 0183 – 622 530.

Naam*
Telefoonnummer*
Mobiel*
E-mailadres*
Vraag / opmerking*

Niet leesbaar? Verander tekst
 

Adres

Idente Mondzorg Gorinchem
Haydnstraat 14
4207 DB Gorinchem
0183 622 530
Buiten onze reguliere openingstijden kunt u
bellen met het algemene spoednummer:
0900-1515

Bereken route op Google Maps

Openingstijden

  • Maandag: 08:00 - 20:30
  • Dinsdag: 08:00 - 17:00
  • Woensdag: 08:00 - 17:00
  • Donderdag: 08:00 - 20:30
  • Vrijdag: 08:00 - 17:00
  • Weekend: Gesloten

Terug