Vandaag geopend van 08.00 tot 17.00

Kwaliteit

Bel mij terug

Telefoonnummer*
 

Kwaliteit is voor ons niets meer of minder dan transparantie en communicatie.
Indien u begrijpt waarom wij een bepaalde behandeling voorstellen bent ook op de hoogte bent van de moeilijkheidsgraad om het gewenste resultaat te behalen.

In onze kliniek hebben wij beeldschermen hangen zodat wij u optimaal kunnen informeren en voorlichten. Met enige trots laten wij graag zien wat wij doen, hoe wij het doen en wat het resultaat is. Wij kunnen alles wat wij vertellen aan u mailen, inclusief beeldmateriaal, zodat u thuis op uw alles op uw gemak kunt doornemen.

Voor al u vragen of het maken van afspraken kunt u kunt tijdens kantooruren gemakkelijk via de Idente Live™ videochat visueel contact met ons opnemen. De website is niet alleen een uithangbord, maar ook een communicatiemiddel. Natuurlijk kunt u ook gewoon bellen met 0183-622530.

Heeft u vragen of misschien een klacht aarzel dan niet contact op te nemen. Wij maken het u gemakkelijk met Idente Live™

Idente Mondzorg Gorinchem is aangesloten bij het KRT. Een instantie die borg staan voor kwaliteit in de tandheelkunde. Daarnaast is duidelijk over onze nascholingsactiviteiten voor u van belang. Zie voor onze nascholingsactiviteiten elders op de website.

Laat uw mening horen

Idente Mondzorg Gorinchem is benieuwd naar uw ervaringen met de praktijk. Wij ontvangen graag uw feedback, bijvoorbeeld op Google (zie hieronder in het kaartje bij reviews of klik hier) of op Zorgkaart Nederland.

Klachtenregeling

Wij stellen het op prijs indien u een klacht heeft dit via het klachtenformulier kenbaar te maken. Wilt u met ons meedenken, dan kunt u via het verbetervoorstel u suggesties aan ons doorgeven.

Wilt u een formele klachtbehandeling, dan kunt u zich wenden tot de klachtenregeling van tandartssupport.nl

Meer informatie

Wilt u meer informatie over hoe Idente Mondzorg Gorinchem de kwaliteit waarborgt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Terug