Kwaliteit

Bel mij terug

Telefoonnummer*
 

Kwaliteit is voor ons niets meer of minder dan transparantie en communicatie.
Indien u begrijpt waarom wij een bepaalde behandeling voorstellen bent ook op de hoogte bent van de moeilijkheidsgraad om het gewenste resultaat te behalen.

In onze kliniek hebben wij beeldschermen hangen zodat wij u optimaal kunnen informeren en voorlichten. Met enige trots laten wij graag zien wat wij doen, hoe wij het doen en wat het resultaat is. Wij kunnen alles wat wij vertellen aan u mailen, inclusief beeldmateriaal, zodat u thuis op uw alles op uw gemak kunt doornemen.

De website is niet alleen een uithangbord, maar ook een communicatiemiddel. Natuurlijk kunt u ook gewoon bellen met 0183-622530.

Heeft u vragen of misschien een klacht aarzel dan niet contact op te nemen.

Laat uw mening horen

Idente Mondzorg Gorinchem is benieuwd naar uw ervaringen met de praktijk. Wij ontvangen graag uw feedback, bijvoorbeeld op Google (zie hieronder in het kaartje bij reviews of klik hier).

Klachtenregeling

Wij stellen het op prijs indien u een klacht heeft dit via het klachtenformulier kenbaar te maken. Wilt u met ons meedenken, dan kunt u via het verbetervoorstel u suggesties aan ons doorgeven.

Wilt u een formele klachtbehandeling, dan kunt u zich wenden tot klachtenregeling.nl

Meer informatie

Wilt u meer informatie over hoe Idente Mondzorg Gorinchem de kwaliteit waarborgt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Terug