Vandaag geopend van 08.30 tot 21.00

Blog

Notice [8]: Array to string conversion
Error in bestand /home/idente/domains/idente.nl/public_html/includes/template_functions.php op regel 38

Optimale mondverzorging

Optimale mondverzorging Tweemaal per dag twee minuten tandenpoetsen is de basis van een goede mondverzorging. Helaas is tandenpoetsen niet voor iedereen voldoende om een sterk en gezond gebit te behouden. Flosdraad, ragers en tandenstokers bieden dan uitkomst. Flosdraad Flosdraad is ideaal voor de nauwe ruimte tussen de tanden en kiezen. Het is eenvoudig is gebruik: neem een stukje van het flosdraad (ca.

Omgaan met tandartsangst

Naast tandartspraktijken die zich hebben gespecialiseerd in het behandelen van angstige patiënten, zoals Idente Mondzorg Gorinchem, zijn er ook wetenschappers die zich bezig houden met het thema tandartsangst. Virtuele game voor angst bij de tandarts Dr. ir. Rafael Bidarra van de TU Delft heeft bijvoorbeeld een game bedacht die patiënten moet helpen bij het overwinnen van hun angsten. Het idee is eenvoudig: de patiënt krijgt tijdens de behandeling een virtual reality-bril op en een controller in de hand.

7 tips tegen tanderosie

Zijn uw tanden gevoelig als u een koud glas water drinkt of een ijsje eet? Of doet het juist pijn als u warme gerechten eet? Worden uw tanden transparanter, dunner en geler? Dit zou kunnen wijzen op tanderosie. Idente Mondzorg Gorinchem geeft u 7 tips om tanderosie tegen te gaan. 

Bang zijn voor de tandarts

Bang zijn voor de tandarts is een veel voorkomend probleem in Nederland. Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 40% van de Nederlandse volwassenen kampt met angst voor de tandarts en zo bang is dat ze de tandartspraktijk mijdt. Bij ca. 800.000 Nederlanders is er zelfs sprake van een tandartsfobie.

5 feiten over Gorinchem

Voorlopig de laatste infographic over Gorinchem, maar wie weet maken we nog één hele uitgebreide waarin we alle feiten combineren! Wist je dat.. 1. De Gemeente Gorinchem elke tweede zondag van de maand een Culturele Route organiseert? Samen met andere deelnemers wandel je door de historische binnenstad van Gorinchem 2. Gorinchem vroeger bij de provincie Gelderland hoorde? Het oostelijke gedeelte van de stad genaamd Tielerwaard was oorspronkelijk Gelders grondgebied 3.

Infographic: Nog 5 weetjes over Gorinchem

Na het succes van de eerste infographic over Gorinchem, bij dezen een tweede: nog 5 weetjes over de stad! Wist u bijvoorbeeld dat Gorinchem tijdens de Tachtigjarige Oorlog uit Spaanse handen werd bevrijd door Willem van Oranje en de Watergeuzen? Wist je dat.. 1.

5 weetjes over Gorinchem

Idente is met trots gevestigd in de vestingstad Gorinchem. In dit blog presenteren we in een infographic vijf feiten over de stad die u wellicht nog niet kende. Wist u bijvoorbeeld dat bijna 15% van de oppervlakte van de gemeente Gorinchem uit water bestaat? Wist je dat.. 1.

Met wat voor soort tandenborstel bereikt u het beste poetsresultaat?

Een schoon gebit is erg belangrijk en is te bereiken door minimaal twee keer per dag uw tanden goed te poetsen. Zo zorgt u er namelijk voor dat tandplaque, bacteriën en voedselresten verwijderd worden. Er zijn zoveel verschillende soorten tandpasta’s en tandenborstels op de markt dat u waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer ziet. Bent u benieuwd met welk soort tandenborstel u het beste poetsresultaat bereikt? Lees dan snel verder. Normale of elektrische tandenborstel? Eén van de eerste dingen die u uzelf waarschijnlijk afvraagt is of u met een elektrische tandenborstel een beter poetsresultaat bereikt dan met een normale tandenborstel.

De tandarts van vroeger

Angst voor de tandarts is een veel voorkomend verschijnsel. Veel mensen zijn bang geworden door verhalen voor anderen of zijn bang dat de behandeling pijn gaat doen. Dat terwijl een bezoekje aan de tandarts tegenwoordig een stuk minder ingrijpend is dankzij moderne technieken en apparatuur. Vroeger ging dat wel anders..

Tanden stoken? Dit is de juiste manier!

Het advies gekregen om te gaan tanden stoken? Veel mensen doen het helaas op de verkeerde manier. Waarschijnlijk heeft de tandarts of de assistente al uitgelegd hoe u dit op de juiste manier kan doen. Om er zeker van te zijn dat het goed gaat leggen wij het, stap voor stap, voor u uit. Stap 1 Bij drogisterijen en andere winkels zijn er een talloze soorten tandenstokers te koop. De houten tandenstokers werken het meest effectief.