Vandaag geopend van 08.30 tot 21.00

Team Idente Mondzorg Gorinchem Oost

Bel mij terug

Telefoonnummer*
 

Het team van Idente Mondzorg Gorinchem bestaat uit verschillende ervaren en deskundige tandheelkundig specialisten. Het team onder leiding van ervaren senior tandarts Vincent Guicherit voert zowel algemene tandheelkundige behandelingen uit als specialistische behandelingen, zoals cosmetische tandheelkunde en implantologie. Naast tandheelkundige behandelingen adviseren onze specialisten u graag over preventie en mondhygiëne.

Wijze van werken: Idente Mondzorg doet de tandheelkunde in de volle omvang. Dat wil zeggen dat wij niet verwijzen naar een andere tandarts. Wel zo fijn voor u dat u niet ergens anders heen hoeft voor een behandeling. Met recht kunnen wij zeggen dat wij alle tandheelkunde onder één dak verrichten. Mocht dat incidenteel toch het geval zijn dan gaan wij altijd met u mee. Zo blijven wij betrokken bij uw behandelingen.

Onze specialisten

Idente Mondzorg Gorinchem bestaat uit tandarts Vincent Guicherit, meerdere tandartsassistentes en baliemedewerksters. Alle behandelingen worden uitgevoerd door de ervaren senior tandarts Vincent Guicherit, onze specialist op alle gebieden waaronder: implantologie, verstandskiezen trekken, het behandelen van teruggetrokken tandvlees, kronen en bruggen, esthetische tandheelkunde, gebitsslijtage, kaakgewrichtsklachten en de behandeling van scheef staande tanden. De tandarts wordt tijdens alle behandelingen bijgestaan door ervaren tandartsassistentes. Zoals reeds gezegd doen wij de tandheelkunde in de volle omvang. Wij hebben alle kennis in huis omdat wij voornamelijk in het buitenland bij- en nascholen.

Vincent Guicherit

Vincent
Tandarts BIG-nummer 19032503602

Kim

Kim
Preventie-assistente

Persoonlijke aandacht

Idente Mondzorg Gorinchem hecht veel waarde aan het gevoel dat patiënten krijgen voor, tijdens én na een bezoek aan de tandarts. Het is onze missie om eenieder zich thuis te laten voelen en geen negatieve of angstige emoties te hebben bij een tandartsbezoek. Dit doen we onder andere door onze patiënten op individueel niveau te begeleiden, informeren en adviseren. Het intakegesprek duurt dan ook anderhalf uur, wij maken een mondzorgpaspoort en een videoboodschap voor u. Op deze manier bouwen we een langdurige band op met onze patiënten, waardoor we complete mondzorg kunnen bieden voor eenieder in de maatschappij, van jong tot oud.

Angst tandarts

Bovendien is tandarts Vincent Guicherit zeer ervaren met patiënten met angst voor de tandarts. Zo is Vincent een angst tandarts die precies weet hoe hij met angstige patiënten moet omgaan. We behandelen hen met zeer veel persoonlijke aandacht en de nieuwste behandel- en verdovingstechnieken. Zo is Idente Mondzorg Gorinchem ook een narcose tandarts, waardoor patiënten met extreme angst voor de tandarts onder lichte narcose behandeld kunnen worden.

Specialisaties

Onze moderne tandartspraktijk in Gorinchem is voorzien van de nieuwste tandheelkundige apparatuur. We zijn gespecialiseerd in het behandelen van zowel kinderen als volwassenen en ouderen. Naast algemene tandheelkunde en periodieke controles voor het hele gezin zijn we zeer ervaren op het gebied van specialistische tandheelkundige behandelingen:

  • Esthetische tandheelkunde: tanden bleken, facings, kronen & bruggen
  • Implantologie: het plaatsen van implantaten
  • Parodontologie: ontstoken en teruggetrokken tandvlees
  • Angst en narcose tandarts: behandeling onder lichte narcose

Neem contact op met Idente Mondzorg Gorinchem

Heeft u vragen of wilt u graag persoonlijk kennismaken met het team van Idente Mondzorg Gorinchem? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem contact op door te bellen naar 0183 622 530.

Naam*
Telefoonnummer*
Mobiel*
E-mailadres*
Vraag / opmerking*
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden *

Ik heb de pagina over het eerste tandartsbezoek gelezen*

Ik ga akkoord met de privacy statement *

 

We wijzen je op onze Privacy- en cookieverklaring.

Adres

Idente Mondzorg Gorinchem
Haydnstraat 14
4207 DB Gorinchem
0183 622 530
Buiten onze reguliere openingstijden kunt u
bellen met het algemene spoednummer:
0900-8602

Bereken route op Google Maps

Openingstijden

  • Maandag: 08:30 - 21:00
  • Dinsdag: 08:30 - 21:00
  • Woensdag: 08:30 - 21:00
  • Donderdag: 08:30 - 21:00
  • Vrijdag: 08:30 - 21:00
  • Weekend Op afspraak

Terug