Vandaag geopend van 08.30 tot 21.00

Narcose tandarts

Bel mij terug

Telefoonnummer*
 

De narcose tandarts van Idente is gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met extreme tandartsangst. Bent u zo angstig dat u bezoekjes aan de tandarts uitstelt en daardoor gebitsproblemen ontwikkelt? Dan is het mogelijk om een tandartsbehandeling onder lichte narcose te ondergaan. De lichte narcose die Idente gebruikt is lachgas.

Een behandeling onder lichte narcose zorgt ervoor dat:

 • U niets van de behandeling merkt
 • De behandeling in één keer klaar is
 • U een gezond en mooi gebit krijgt en behoudt
 • U met een prettig gevoel naar de tandarts gaat

Maak een afspraak            Bel mij terug            Nieuwe patiënt

quote tandartsangst onder nederlanders

Angst voor de tandheelkundige behandelingen

Naar schatting zijn er in Nederland twee miljoen mensen bang voor tandheelkundige behandelingen. Deze angst wordt vaak veroorzaakt door nare tandarts ervaringen in het verleden, angst voor pijn of de angst om de controle te verliezen.

 angsttandarts

Als gevolg van deze angst worden periodieke controles overgeslagen en behandelingen uitgesteld. Uitstel leidt vervolgens tot gebitsproblemen, wat weer leidt tot schaamte en meer angst voor een behandeling, een vicieuze cirkel. Als gespecialiseerd narcose tandarts kan Idente u hierbij helpen. De narcose tandarts van Idente biedt u:

 • Een specialistisch tandheelkundig team
 • Huiselijk- en kalmerende sfeer
 • De modernste technieken
 • Duidelijke afspraken
 • Begeleiding tijdens het gehele proces

Een behandeling bij de narcose tandarts vindt plaats in onze praktijk. Hier beschikken wij over de laatste technieken en een specialistisch hooggekwalificeerd team. Wilt u weten wat een behandeling onder narcose voor u kan betekenen?

Neem contact op via onderstaand contactformulier of bel 018 362 2530 voor meer informatie over de narcose behandelingen. Voor meer informatie over de angst tandarts kunt u terecht op de betreffende pagina."Tandarts Guicherit is een zeer professionele tandarts met hart voor zijn vak.

[..] Wij zijn blij met deze tandarts!

 (Robert Wubben - 9.9/10 Independer recensie).Video Idente Mondzorg Gorinchem

Accepteer de marketing-cookies om deze video te bekijken. Klik hier.

Een behandeling bij de narcose tandarts

Voorafgaand aan de behandeling vindt er een intake gesprek plaats. Tijdens dit gesprek worden er foto’s gemaakt om uw gebitssituatie te beoordelen. Indien daar aanleiding toe is wordt er een overzichtsfoto gemaakt. Naar aanleiding hiervan zal er een behandelplan worden opgesteld waarbij er rekening wordt gehouden met uw persoonlijke wensen en medische informatie. Tijdens dit gesprek is er alle begrip voor uw situatie. Bij Idente vinden wij het heel belangrijk dat u zich op uw gemak voelt tijdens uw afspraak. Wij zullen dan ook de tijd nemen om u persoonlijk te begeleiden en duidelijk in kaart te brengen wat u kunt verwachten. Voor het intakegesprek inclusief het maken van een zorgplan wordt de tariefcode C28 in rekening gebracht.

Tandarts Guicherit, specialist in de behandeling van angstige patiënten

De behandeling wordt uitgevoerd door tandarts Vincent Guicherit, die zich heeft gespecialiseerd in het behandelen van angstige patiënten. Hij heeft al talloze patiënten geholpen met het overwinnen van hun angst voor de tandarts. Samen met zijn team stelt hij u gerust en vertelt hij u voorafgaand aan de behandeling precies hoe de behandeling zal verlopen. Kijk voor beoordelingen op onze recensiepagina.

De behandeling

De tandartsbehandeling onder lichte narcose vindt plaats in de tandartspraktijk van Idente onder begeleiding van een professioneel en vakkundig team.

Wanneer u er klaar voor bent zal het lachgas worden toegediend. Lachgas doet de angst voor de behandeling volledig verdwijnen zodat een volledige narcose niet nodig is. De narcose tandarts zal vervolgens de volledige tandheelkundige behandeling uitvoeren, u bent dus na één behandeling klaar.

Tijdens en na de behandeling zal ons team u continu in de gaten houden en werken volgens de strengste protocollen.

feit over de narcose behandeling

Maak een afspraak            Bel mij terug            Nieuwe patiënt

Tandartspraktijk in Gorinchem

Idente Mondzorg Gorinchem
Haydnstraat 14
4207 DB Gorinchem
0183 622 530
Buiten onze reguliere openingstijden kunt u
bellen met het algemene spoednummer:
0900-1515

Openingstijden

 • Maandag: 08:30 - 21:00
 • Dinsdag: 08:30 - 21:00
 • Woensdag: 08:30 - 21:00
 • Donderdag: 08:30 - 21:00
 • Vrijdag: 08:30 - 21:00
 • Weekend Op afspraak

Maak een afspraak

Bent u al patiënt bij ons en wilt u een afspraak maken. Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. Verplichten velden aangeduid met *
Naam*
Telefoonnummer*
Mobiel*
Geboortedatum
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden *

Ik heb de pagina over het eerste tandartsbezoek gelezen*

Ik ga akkoord met de privacy statement *

 

We wijzen je op onze Privacy- en cookieverklaring.

Terug