Vandaag geopend van 08.30 tot 21.00

Mondzorgpasoort en videopresentatie

Bel mij terug

Telefoonnummer*
 
  • Onderdeel van de intake en informatieverstrekking maken wij naar aanleiding van onze bevindingen een videoboodschap voor u. 
  • Thuis in uw vertrouwde omgeving ziet u uw eigen tanden en kiezen op grootscherm en in de video geven wij persoonlijk uitleg wat er te zien is, waar de problemen liggen en welke oplossingen er zijn. 
  • Een mondzorgpaspoort is een digitaal videodocument waar wij alle geconstateerde bevinding vastleggen met het oog op de toekomst. De video kunt u via een aan u toegestuurde link downloaden. Op deze wijze informeren is uniek in de wereld
  • Hierbij wordt een onderverdeling gemaakt tussen acute en chronische mondproblemen. Acute problemen zijn bijvoorbeeld pijnklachten, gaatjes, tandsteen. Van chronische problemen in de mond hoeft u geen last te hebben, maar ze worden wel geïnventariseerd met het oog op toekomstige behandeling. Denk bijvoorbeeld aan scheve tanden, een diepe beet, gebitsslijtage, terugtrekkend tandvlees. 
  • Chronische gebitsproblemen waar u niet direct last van heeft worden door de videopresentatie voor u zichtbaar en bespreekbaar. Wij nemen u op safari in uw mond. Ontdekken wat er allemaal te zien is. Op deze wijze wordt u wél maximaal en compleet geïnformeerd. 
Terug