Vandaag geopend van 08.30 tot 21.00

wie wij zijn.

Bel mij terug

Telefoonnummer*
 

Welkom op de website van Idente Mondzorg. U zult veel informatieve tekst vinden op onze website, geen marketing-blabla of prachtige maar nietszeggende plaatjes van het interieur van de praktijk met gelukkig kijkende medewerkers en patiënten. Wij schatten u hoger in.

Voor wie is Idente Mondzorg?

Idente mondzorg is er voor een ieder die is vastgelopen in het achterhaalde reguliere systeem van mondzorg.

  • Patiënten die regelmatig naar de tandarts gaan maar toch merken dat hun gebit langzaam achteruit gaat.
  • Patiënten die een chronisch aandachtstekort van tandartsen ervaren.
  • Patiënten die meer mondzorg nodig hebben dan alleen gaatjes vullen en tandsteen krabben.
  • Patiënten die behoefte hebben aan toekomstbestendige mondzorg.
  • Patiënten die optimaal geïnformeerd willen worden om op basis van kennis en inzicht besluiten te nemen.
  • Slachtoffers van commerciële - en ketentandheelkunde.

Het intakegesprek kan in totaal wel tot 2 uren duren. Maar dan bent u wel een deskundige geworden van uw eigen mondgezondheid. 

Waarom nemen wij zoveel tijd voor het intakegesprek? Het antwoord klinkt misschien een beetje raar. Dat komt omdat uw vorige tandarts en de tandarts daarvoor te weinig aandacht aan uw gebit heeft besteed. Reguliere tandheelkunde is ad-hoc tandheelkunde (*). De vraag wordt niet gesteld hoe uw gebit er over 20-30 jaar uit zal zien. Dat doen wij wel. U beseft nu dat de toekomstige staat van uw gebit nu wordt bepaald. En dat begint met een gebitsanalyse gericht op de toekomst.

Bij Idente Mondzorg ondergaat u geen periodiek controle. Dat is een achterhaalde en ouderwetse manier waarop tandartsen naar uw gebit kijken. Een periodieke controle is kort en er wordt alleen gekeken of er acute gebitsproblemen zijn. Wij verstrekken periodieke informatie. Natuurlijk kijken we daarbij uitgebreid naar uw gebit. Periodieke informatie voorkomt gebitsproblemen op de langere termijn en maakt toekomstbestendige mondzorg mogelijk. Periodieke informatie start altijd met een risicoanalyse of een gebitsanalyse zoals wij deze maken bij het intakegesprek. 

Onze patiënten komen dan ook uit heel Nederland, maar ook regionaal uit Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Hardinxveld, Leerdam, Tiel, Arkel, Vijfheerenlanden, de Molenwaard.

Idente Mondzorg is er voor patiënten die een hele geschiedenis achter de rug hebben met tandartsen. Mensen die ten einde raad bij ons in de stoel terechtkomen en nu echt willen weten hoe het zit met hun mondgezondheid.


(*) ad-hoc tandheelkunde behandelt alleen als er een acuut probleem is (bijvoorbeeld pijn, gebroken vulling, de aanwezigheid van tandsteen). Dit is wat u gewend bent van de reguliere tandarts. Idente Mondzorg richt zich breder op de chronische oorzaken van acute gebitsproblemen. Wij geven u inzicht in en brengen u kennis bij over de processen in de mond om te hepen voorkomen dat er überhaupt een vulling afbreekt of pijn ontstaat. Voor meer informatie zie de eerste video op de homepage.

Inschrijven

Naar het intakegesprek

Meer informatie informatie over wijze van werken Idente Mondzorg.

Meer informatie over commerciële tandheelkunde

Terug naar de homepage


Terug