Vandaag geopend van 08.30 tot 21.00

Ervaring

Bel mij terug

Telefoonnummer*
 
  • U zit niet te wachten op een gebrek aan kennis en kunde. U zit niet te wachten op een tandarts die niet bij uw gebit past. Dat steeds weer iemand anders in uw mond kijkt. Het veelvuldig wisselen van behandelaar wordt ook wel keten- of bedrijfstandheelkunde genoemd. Wij zijn echter geen tandenfabriek waar u als flipperkastbal wordt rondgetikt tussen werkers. 
  • In onze kliniek werken geen jonge tandartsen. Die kunnen jammer genoeg niet zo veel en moeten het allemaal nog in de praktijk leren. Wat ze dan in die praktijk leren wordt weer bepaald door managers van institutionele beleggers in zogenoemde tandartsketens. Het gevolg is dat de jonge tandarts zich niet ontwikkelt tot onafhankelijke tandarts en patiëntgericht werkt, maar eerder een klusjesman die bedrijfsgericht werkt in dienst van op winst gerichte aandeelhouders. Op de opleiding tot tandarts is in de afgelopen jaren flink bezuinigd.
  • Bij Idente Mondzorg zijn wij niet bedrijfsgericht maar patiëntgericht. Wel zo fijn en respectvol. U wordt als mens behandeld, gezien, gehoord en u kunt zich op uw gemak voelen. Idente Mondzorg doet aan langzame tandheelkunde, onderdeel van een internationale beweging van tandartsen die uitgebreid de tijd nemen voor hun patiënten. Dit noemen wij patiëntgerichte, optimale en vertrouwde mondzorg.

Terug naar de homepage

Terug