Vandaag geopend van 08.00 tot 17.00

Over Tandarts Vincent Guicherit

Bel mij terug

Telefoonnummer*
 

Vincent Guicherit ( BIG-nummer 19032503602) studeerde in 1991 af als tandarts aan de universiteit van Amsterdam. Vanaf 1992 is hij praktiserend tandarts in de regio Gorinchem en vanaf 1994 ook in Gorinchem zelf aan de Haydnstraat 14. In 2001 is de praktijk verbouwd en verdergegaan als IDente Mondzorg Gorinchem.

In de afgelopen 25 jaar heeft Vincent zich toegelegd op de meer complexe vormen van tandheelkundige problemen. Het credo is om de tandheelkunde in de volle omvang uit te oefenen en zijn patiënten niet te verwijzen. Vincent doet dan ook veel aan nascholen, voornamelijk in het buitenland.

Vincent streeft ernaar zich onderscheidend positioneren en een alternatief te bieden voor patiënten in een omgeving waar andere tandartspraktijken in Gorinchem vrijwel alleen basistandheelkunde wordt verricht. Vincent heeft zich toegelegd op plaatsen van implantaten, het behandelen van angstige patiënten met onder meer lachgas, het verrichten van complexe tandvleesbehandelingen, het behandelen van gebitsslijtage en esthetische tandheelkunde door gebruik te maken van porselein. Kenmerkend is de vooruitstrevende toptechniek van IDente Mondzorg. Over maximaal 2 jaar verhuist IDente Mondzorg naar een gezondheidscentrum in Gorinchem Oost – Hoogdalem.

   

Terug