Vandaag geopend van 08.00 tot 17.00

Cosmetische tandheelkunde

Bel mij terug

Telefoonnummer*
 

Wanneer u niet tevreden bent met de stand of kleur van uw tanden biedt cosmetische tandheelkunde een oplossing. Met de huidige technieken is het mogelijk om uw gebit helemaal naar wens te maken en is een mooie lach binnen handbereik. Verkleurde, scheve of gebroken tanden worden stralend wit en mooi gemaakt bij Idente.

  • Persoonlijke benadering op kleinschalig niveau
  • Al uw wensen in acht nemend
  • Moderne technieken voor optimaal resultaat

Maak een afspraak

Wat is cosmetische tandheelkunde?

Cosmetische tandheelkunde, ook bekend als esthetische tandheelkunde, is het alomvattende woord voor tandheelkunde waarin het uiterlijk van het gebit verfraaid wordt. Bij het toepassen van cosmetische tandheelkunde wordt rekening gehouden met esthetische aspecten voor het oog, de functionaliteit en de gezondheid van het gebit. Bij Idente zorgt een breed scala aan disciplines voor een mooi én gezond geheel.

Tanden bleken

Bij het ouder worden of door invloeden zoals koffie, thee, roken en medicijnen kunnen uw tanden verkleuren. Bleken kan ik veel gevallen dan een goede oplossing bieden. Omdat ieder gebit uniek is vraagt het om een persoonlijke benadering. Bleken blijft een tandheelkundige behandeling waarbij kennis van het gebit belangrijk is om vast te stellen of u in aanmerking komt en om te voorkomen dat u blijvende schade aanricht.

Bij Idente Mondzorg Gorinchem wordt uitsluitend gebruik gemaakt van geavanceerde bleekmethodes. Met jarenlange ervaring kunt u bij ons uw gebit veilig en deskundig laten bleken. Maak een afspraak om te bepalen wat Idente voor u kan betekenen. Kijk voor meer informatie over bleken bij Idente Mondzorg Gorinchem op de pagina tanden bleken.

Maak een afspraak

Facings

Met facings, ook wel bekend als veneers, kan de vorm of kleur van een tand worden gewijzigd. Het vulmateriaal in de vorm van een laagje tandkleurig vulmateriaal van composiet of een schildje van porselein zal door uw tandarts op de tand worden geplakt. Daarmee kan een afgebroken hoekje worden gerepareerd, een verkleuring of scheve tand worden verborgen of een spleetje worden opgevuld.

Een facing voelt volledig aan als een eigen tand waarmee u alles kunt eten en geen extra onderhoud nodig is. Overweegt u een facing? Idente zal samen met u kijken of uw gebit in aanmerking komt en wat uw gewenste resultaat is.

Idente zorg er voor dat met tand facings uw gebit weer in balans wordt gebracht. U ziet er weer verzorgd uit, zonder dat het onnatuurlijk oogt. Meer weten? Kijk dan op de pagina facings of neem contact met ons op.

Witte vullingen

Vulling waar gebruik wordt gemaakt van grijze amalgaam geven de tanden een ontsierende grijze waas. Bij Idente wordt bij het permanente vullen gebruik gemaakt van composiet tandkleurig vulmateriaal. Doordat de composiet in verschillende tinten verkrijgbaar is zal de kleur van uw vulling overeenkomen met uw eigen tanden en kiezen voor een mooi en natuurlijk geheel. Meer informatie over witte vullingen.

Maak een afspraak

Cosmetische tandheelkunde bij Idente

Een stralend en gezond gebit draagt bij aan het gevoel van zelfvertrouwen en succes. Idente helpt daarbij. Maak een afspraak bij onze tandarts en leer wat Idente voor u kan betekenen. 

Adres

Idente Mondzorg Gorinchem
Haydnstraat 14
4207 DB Gorinchem
0183 622 530
Buiten onze reguliere openingstijden kunt u
bellen met het algemene spoednummer:
0900-1515

Openingstijden

  • Maandag: 08:00 - 20:30
  • Dinsdag: 08:00 - 17:00
  • Woensdag: 08:00 - 17:00
  • Donderdag: 08:00 - 20:30
  • Vrijdag: 08:00 - 17:00

Maak een afspraak

Bent u al patiënt bij ons en wilt u een afspraak maken. Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. Verplichten velden aangeduid met *

Naam*
Telefoonnummer*
Mobiel*
Geboortedatum
 

Terug