Onze praktijk in Gorinchem

Bel mij terug

Telefoonnummer*
 

Idente Mondzorg Gorinchem is gelegen aan de Haydnstraat 14, in de wijk Laag Dalem. Idente is al 20 jaar de tandarts in Gorinchem met bijzondere aandacht voor het behandelen van uw gebit. Van preventie, mondhygiëne en poetstechnieken tot aan een persoonlijk behandelplan en specialistische tandheelkunde.

Met moderne behandelmethoden en -technieken, open communicatie en persoonlijke aandacht helpen wij u graag in onze praktijk aan een mooi en gezond gebit.

Adresgegevens

Idente Mondzorg Gorinchem
Haydnstraat 14
4207 DB Gorinchem
Tel: 0183-622530
Spoed: 0900 1515

Openingstijden

Maandag: 08.00 tot 20.30 uur
Dinsdag: 08.00 tot 17.00 uur
Woensdag: 08.00 tot 17.00 uur
Donderdag: 08.00 tot 20.30 uur
Vrijdag: 08.00 tot 17.00 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

 

Impressie van de praktijk

Behandelingen

Idente Mondzorg Gorinchem biedt alle tandheelkundige behandelingen onder één dak. U kunt onder meer bij ons terecht voor algemene tandheelkunde en cosmetische tandheelkunde. Daarnaast heeft Idente zich gespecialiseerd in angstbehandelingenbehandeling onder narcose en implantologie. Kijk voor alle behandelingen op de behandelingenpagina.

Route en bereikbaarheid

Idente Mondzorg Gorinchem is goed bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer.

Openbaar vervoer vanaf Station Gorinchem:

  • Bus 3 richting Centrum-Nieuw Dalem – uitstappen bij bushalte Merewade College. Vervolgens loopt u ca. 25 meter in noordelijke richting en kruist u linksaf de Componistenstraat. U bent nu op de Haydnstraat. Aan uw rechterzijde vindt u op de hoek van de straat op nummer 14 Tandartspraktijk Idente Mondzorg Gorinchem.
  • Bus 47 richting Geldermalsen - uitstappen bij bushalte Merewade College. Zie hierboven de looproute naar de praktijk.
  • Bus 4 richting Centrum-Nieuw Dalem – uitstappen bij bushalte Merewade College. Zie hierboven de looproute naar de praktijk.

Komt u met de fiets, lopend of met de auto? Plan uw route. Parkeren is gratis.

Video Idente Mondzorg Gorinchem: Alle tandheelkunde onder één dak

Het team van Idente Mondzorg Gorinchem

Bij tandartspraktijk Idente Mondzorg Gorinchem werken we met een enthousiast en gedreven team tandheelkundige professionals. Door ons gespecialiseerde team kunt u voor een groot aantal behandelingen bij onze praktijk terecht. Naast behandelingen kunt u ook bij ons terecht voor advies voor het schoonhouden van uw gebit ter voorkoming van problemen. Voorkomen is immers beter dan genezen. Lees meer over het team

Team Idente Mondzorg Gorinchem

Team Idente Mondzorg Gorinchem

Neem contact op met Idente Mondzorg Gorinchem

Heeft u vragen over de praktijk? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0183-622530. U kunt ons ook bereiken door het onderstaande contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam*
Telefoonnummer*
Mobiel*
E-mailadres*
Vraag / opmerking*
 

Terug